16 Temmuz 2009 Perşembe

SONNOX DYNAMICS Native

Oxford Dynamics plug-in'i Sony'nin efsanevi OXF-R3 mixerinde kullanılmış olan son derece esnek ve yüksek kaliteli dinamik katının modellenmiş halidir. Yıllardır profesonel dinamik uygulamalarında yapılan araştırmaların sonucu olarak ortaya çıkan bu plug-in ayrı ayrı tüm parametrelerin kontrolünün yapılabildiği Compressor, Limiter, Expander ve Gate içermektedir.

Serbestçe seçilebilen "time constant curve" ve değişken soft compress fonksiyonları kullanıcının güvenle, en hafif seviye kontrolünden en kreatif ve artistik tekniklere dek her türlü compression'u uygulayabilmesi sağlanmıştır. İleri-besleme yapısının logaritmik side-chain ile kullanımı ve look-ahead (ileriyi öngörü) teknikleri analog veya dijital başka hiçbir cihazdan elde edilemeyecek artistik kapasiteyi örnek alınacak sonik karakteristikler ve dinamik doğrulukla kullanıcıya sunmaktadır.

Bu son derece ileri ve profesyonel plug-in kullanıcıların farklı uygulamalar için ihtiyaçları olan farklı plug-in'lerin hepsinin yerine geçebilecek güce ve esnekliğe sahiptir.

Sonnox plug-inlerinden birden fazla alındığında %40 a varan indirimler mevcuttur. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

%40'a varan indirimler
Birden fazla Sonnox plug-in'i mi satın almak istiyorsunuz? Sonnox'un esnek bundle imkanı ile kendi plug-in paketinizi yaratarak %40'a varan indirimler elde edebilirsiniz. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

ÖZELLİKLER
Sony OXF-R3 mixerinin dinamik işlemcisinden modellenmiştir.
COmpressor, Gate, Expander ve Limiter için ayrı bölümler
2-Band side chain EQ (Dinleme fonksiyonu ile birlikte)
Tube benzeri sound için "Warmth" kontrolü
3 farklı compressor tipi (Lineer ve exponansiyel eğriler ile)
Değişken soft knee compressor
Ayrı 5.1 bus compressor
Ultra low noise ve düşük distorsiyon

Desteklenen Platformlar
Pro Tools HD (TDM), Pro Tools LE (RTAS), M-Powered (TRAS), Powercore, AU, VST

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder